Positive tilbakemeldingar

Jeg har vært bruker av dette enkle, forståelige, lettfattelige og brukervennlige programmet i minst 10 år, og er mer enn godt fornøyd.

Ikke minst med at ethvert spørsmål, enten det er om regnskapsføring, skatt , datateknisk eller annet blir besvart så og si umiddelbart og på en godt forståelig måte.

At programutvikleren også er deltidsbonde og kjenner alle de utfordringer vi blir stilt overfor, er et helt unikt tilbud til oss bønder/brukere,- som IKKE et vanlig regnskapsbyrå normalt har kompetanse til.

Jeg har i tillegg til  økonomiutdannelse og erfaring fra revisjon i en statsetat også vært regnskapsfører for større idéelle organisasjoner,- og dermed også benyttet andre programmer.

Jeg er i dag deltidsbonde,- og kan bare berømme Landbruksdata både for et helt unikt enkelt program,- og en helt unik og enestående support,- som jeg vil påstå det overhodet ikke er mulig å finne i noe annet sted,- uansett program eller regnskapsbyrå.


Hallo! 

Ville bare gi litt ros for et veldig greit Regnskapsprogram som jeg har brukt i mange år nå.Det var en genial løsning dere har laget for føring av telefonutgifter i år.Har prøvd den nye trykk-knappen i årsoppgjør nå og det funket perfekt.Letter kan det ikke bli.    Gratulerer!!!


 «Vil bare takke for et glimrende og enkelt regnskapsprogram! Som ny etablert deltidsbonde var alle papirene som skulle til ligningsmyndighetene en av de tingene eg såg litt svart på. Men deltagelse på regnskapskurs (Forsøksringen), kombinert med programmet ditt, gjorde at dette gikk over all forventning. Fikk ikkje levert på alt inn, men sendte en god bunke med papirer (skjema) som de sikkert koser seg med no.»


  » Hei. Etter at jeg ifjor plagdes med å få levert, og tilslutt måtte punche alt for hånd i Altinn, satte jeg meg noe skeptisk til PC-en for å levere. Og mine bange anelser ble bekreftet: jeg fikk en feilmelding! Men så begynte ting å gå bra! 1) Landbruksdata Voss har tydeligvis døgnåpen helpdesk. Jeg fikk hjelp til å få å plass siste versjon av dfai, og så fungerte det!2) Programmet var utrolig rask og sikkert. Ett kvarter ettepå var 2 selvangivelser og en haug med skjema levert og kontrollert. Dette var bra! TAkk for godt program og god service.»


 «Hei !Må bare gi dere ros for et fantastisk enkelt og brukervennlig regnskapsprogram. Er veldig godt fornøyd med programmet. Har nå prøvd rapportgenerator og kjørt ut reskontroliste osv og dette ble veldig bra.»


 » Er kjempenøgd med rekneskapsprogram og den service de yter når eg ringer om hjelp !!»


 «Må få skryta litt over endringane Du har fått gjort i programmet !!! 

Svært bra, intuiative, logiske, lettforståelege løysingar som me som brukarar forstår lett utan å måtta bruka tid på å få finna ut av programmeraren sin logikk og tenkemåte, noko som er vanleg i dei fleste andre system. «


 «Først må jeg benytte anledningen til å skryte av programmet ditt.Årets versjon opplever jeg lettere å bruke i og med at det flere steder nå er knapp for Bruk nummer eller tilsvarende.Takker også for skattemessige tips som vi får på e-post. Dette er bra. «


 «HeiTil orientering, så gjekk det svært så godt å sende oppgavene til skatteetaten via altinn i år og»


 «Hei, i år som de foregående årene har jeg sendt alle skjema elektronisk til altinn uten problem. Så takk for god rettledning og hjelp.»


 «Tok ut sortert dagbok til likningskontoret .Det gjorde det lett å svare på spørsmålene deres.Fin hjelp å få , og et flott regnskapsprogram.»


  …og da var selvangivelsen med alle vedlegg levert!

Må bare gi en liten tilbakemelding:

Jeg jobber til daglig som økonomisjef i xxx kommune, og driver sauebruk «på si». I jobben kjøper jeg inn ulike datasystem, med varierende pris, og dessverre: varierende kvalitet.

Voss Landbruksregnskap er av de system jeg har vært borti som scorer best på kvalitet ift pris! Enkelt system, lett å føre, får med alle vedlegg/skjema, veldig rask og enkel levering på Altinn, og meget god og kjapp service/brukerstøtte. Stå på!